Zabezpečte svou společnost nejnovějším kybernetickým zabezpečením CISCO za cenu jedné kávy měsíčně na jednoho zaměstnance

by | Jul 22, 2024 | Articles

 

Cloudová bezpečnostní řešení CISCO můžete používat k zabezpečení svého podniku za cenu odpovídající jedné kávě na jednoho zaměstnance měsíčně. Cisco Secure Email Threat Defense, Cisco Secure Access, Cisco Secure Web Appliance, Cisco Attack Surface Management a Cisco Cloud Application Security jsou jen některé z bezpečnostních produktů a služeb, které CISCO poskytuje. Tato řešení nabízejí silné zabezpečení e-mailu, koncových bodů, cloudu a všech sítí a umožňují chránit vše důležité z jakéhokoliv místa.

S podporou systému Cisco Talos zjednodušují cloudová bezpečnostní řešení CISCO bezpečnostní operace, zvyšují škálovatelnost a přinášejí výsledky založené na datech. V zájmu ochrany před novými hrozbami nabízejí tato řešení také jednotnou komplexní ochranu, která maximalizuje hodnotu, minimalizuje rizika a odstraňuje všechny bezpečnostní mezery.

Produkty pro zabezpečení cloudu od společnosti Cisco jsou také cenově výhodné, přičemž řešení CISCO SecureX poskytuje jednoduchou zkušenost, která urychluje Váš úspěch a chrání Vaši budoucnost za nízkou měsíční cenu na zaměstnance. Společnost CISCO navíc nabízí celou řadu bezpečnostních produktů a řešení za příznivé ceny, takže je možné zabezpečit síť, data a uživatele Vaší společnosti, aniž byste zbankrotovali.

Mezi cenově dostupné bezpečnostní produkty CISCO pro malé a střední firmy patří např:

  1. Přístupové body Cisco Business řady 100: Tyto přístupové body poskytují výkon na podnikové úrovni a zajišťují vysoce bezpečné a spolehlivé bezdrátové připojení pro malé a střední podniky s 50 a méně zaměstnanci.
  2. Přístupové body Cisco Business řady 200: Tyto přístupové body nabízejí vynikající výkon, podporují až 200 bezdrátových zařízení a maximální bezdrátové pokrytí až 3000 čtverečních stop, takže jsou ideální pro malé a střední podniky se 100 až 249 zaměstnanci.
  3. Rozšiřovače sítě Cisco Business 100 Series Mesh Extenders: Tyto rozšiřovače bez problémů spolupracují s bezdrátovými přístupovými body Cisco Business a poskytují rozšířené pokrytí Wi-Fi, takže se skvěle hodí pro rozšíření stávajícího pokrytí v malých a středně velkých podnicích.
  4. Cisco Secure Firewall 1010: Tento firewall nabízí zabezpečení podnikové třídy s rozpočtem pro malé a střední podniky a poskytuje maximální ochranu před kybernetickými útoky s 99% mírou blokování malwaru, výjimečnou rychlostí a flexibilními možnostmi správy.
  5. Bezpečnostní zařízení Cisco Meraki MX85: Tento přístroj nabízí komplexní bezpečnostní řešení pro malé a střední podniky s viditelností a kontrolou aplikací, prevencí narušení a malwaru nové generace a dalšími funkcemi.
  6. Zařízení Cisco NGFW: Tyto firewally nové generace poskytují snadnější zabezpečení a pracují efektivněji bez snížení výkonu, takže jsou ideální pro středně velké podniky se 100 až 999 zaměstnanci.

Tyto bezpečnostní produkty CISCO jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám malých a středně velkých podniků a poskytují bezpečnostní a síťová řešení podnikové třídy za dostupnou cenu.

 

Jaké jsou výhody IT řešení společnosti Cisco pro malé a středně velké firmy?

Tato řešení poskytují spolehlivé, bezpečné a flexibilní síťové a komunikační funkce, které mohou malým a středním podnikům pomoci vyrovnat podmínky v konkurenci  s většími podniky 1. Jednou z klíčových výhod řešení CISCO pro malé a střední podniky je možnost integrovat bezpečnostní funkce podnikové úrovně, jako jsou firewally, prevence narušení, ochrana proti malwaru, filtrování URL a vícefaktorová autentizace, a to za přijatelnou cenu. Tyto bezpečnostní funkce jsou navrženy tak, aby chránily před rostoucími kybernetickými hrozbami, a mohou pomoci malým a středním podnikům rychle modernizovat zabezpečení sítě tak, aby vyhovovalo potřebám při práci s citlivými daty.

Řešení CISCO pro malé a střední podniky nabízejí také flexibilní možnosti správy v cloudu, které malým IT týmům usnadňují správu lokálních i cloudových systémů, a to díky funkcím, jako je Cisco SD-WAN a duální připojení k internetu, které minimalizují výpadky. Řešení Cisco jsou navíc navržena tak, aby byla škálovatelná, takže mohou růst spolu s rozrůstajícím se podnikem, aniž by vyžadovala výrazné změny bezpečnostní strategie.

Řešení společnosti Cisco pro malé a střední podniky nabízejí také řadu nástrojů pro spolupráci, jako jsou Webex Teams a Webex Calling, které mohou pomoci vzdáleným i osobním týmům bezpečně a efektivně spolupracovat bez ohledu na to, kde se nacházejí. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby se snadno používaly, spravovaly a nasazovaly, a mohou pomoci malým a středním podnikům umožnit svým zaměstnancům, zákazníkům a partnerům spolupracovat kdekoli a na jakémkoliv zařízení, od internetového prohlížeče až po zasedací místnost.

Řešení společnosti CISCO pro malé a střední podniky celkově nabízejí komplexní a cenově dostupné portfolio síťových produktů, produktů pro zabezpečení a spolupráci, které mohou malým a středním podnikům pomoci zlepšit jejich IT infrastrukturu, zvýšit jejich zabezpečení a umožnit efektivnější spolupráci, a to vše při zachování nákladů pod kontrolou

Zdroje:

https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/small-business/networking/small-business-products.html

https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/small-business/security/firewalls.html

https://www.cdw.com/content/cdw/en/brand/cisco/cisco-small-business-it.html

https://www.secureitstore.com/Midsize-Business.asp

https://www.marconet.com/blog/ciscos-small-and-medium-business-technology-solutions

https://www.cisco.com/site/us/en/products/security/all-products.html

https://www.cisco.com/site/us/en/products/security/index.html

https://www.cisco.com/site/us/en/learn/topics/security/cybersecurity-software-company.html

https://www.cisco.com/c/en_uk/products/security/secure-names.html

https://www.secureitstore.com

 

Logo NIS2CHECKER
Logo NIS2CHECKER

Neváhejte a zkontrolujte si nyní, jestli Vaše společnost spadá pod směrnici NIS2 a nZKB.
Základní kontrola je plně anonymní. Údaje nejsou nikde uchovávany. Nikdo Vás nebude kontaktovat.

You could be interested in